Waarom inloggen?

Onze website is openbaar, dus iedereen kan er vrij in rondkijken. Toch is er een gedeelte dat alleen beschikbaar is voor de LBC-leden in het kader van de privacywetgeving. Het gaat hierbij om de submenu’s onder het menu 'Ledeninformatie' die pas zichtbaar worden na inloggen via het Login Form hiernaast. Als je hebt ingelogd met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, worden die (sub)menu’s zichtbaar. Zodra je hebt uitgelogd is dat niet meer het geval.

Aanmelden

Er kan alleen worden ingelogd als er eerst een account is aangemaakt. Onze website is vernieuwd en daarom zullen wij voor al onze leden, waarvan het e-mailadres bij ons bekend is, de registratie gaan verzorgen. Binnenkort wordt er een bevestiging met gebruikersnaam en een apart mailtje met wachtwoord verzonden naar jouw e-mailadres. Hierna kan worden ingelogd via het Login Form. Het vakje 'Web authenticatie' laten wij voorlopig even buiten beschouwing. Heb je hulp nodig bij het inloggen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-33808056. 

Inloggen/uitloggen

Om straks te kunnen inloggen: voer gebruikersnaam en wachtwoord in via het LoginForm hiernaast. Indien foutmelding bij ongeldige combinatie, neem dan contact op met de webmaster via 06-33808056. Attentie: vergeet niet om UIT te loggen bij het verlaten van onze website.

l