contact kopie

 

Voor meer informatie over onze bridgeclub LBC (Leidschendamse Bridge Club) kan contact worden opgenomen met onze voorzitter Jan van Arkel (06-20057555) en/of onze secretaris Tine van Meeteren (070-3201047)

 
Afzegging voor LBC-bridgeavond

Onze wedstrijdleider Piet Schoon is bereikbaar onder 070-3272074 (eventueel antwoordapparaat inspreken), via mobiel nummer 06 44720229 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l  

Afmeldingsprocedure
Wanneer een (beide) partner(s) verhinderd is (zijn) dient dit:
1. in het afschrijfboek te worden aangetekend;
2. dinsdagmorgen tussen 11.00 uur en 12.00 uur telefonisch te worden doorgegeven aan de wedstrijdleider;
3. tot dinsdagmorgen 11.00 uur per e-mail te worden doorgegeven aan de wedstrijdleider. Deze melding is geaccepteerd zodra de wedstrijdleider deze heeft bevestigd.

Indien één van de partners verhinderd is, dan zal de wedstrijdleider de wel spelende partner zoveel mogelijk indelen met een speler uit de eigen groep. Alleen in overleg met de wedstrijdleider is het toegestaan zelf voor vervanging te zorgen.


Contacten per e-mail:
voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
wedstrijdleider: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.