Nieuws over LBC Bridgeweekend 2017

LBCbridgeweekend2017jpgl

 

02.10.2017 - Ook dit jaar is het LBC Bridgeweekend weer succesvol verlopen. Winnaars werden Geeske Willemse en Bert Kommeren - klik hier voor de einduitslag van de drie bridgedrives (vrijdag, zaterdag en zondag). In ons foto-archief zijn reportages te vinden van Rinus Dickhoff en Monique van Merrienboer (volgt nog). Iedereen kan dan zelf een keuze maken uit het ongetwijfeld grote aanbod aan foto’s.


27.09.2017 - Aanstaande vrijdag gaat het LBC Bridgeweekend 2017 met 58 deelnemers van start
(zie deelnemerslijst). Het programma  ziet er veelbelovend uit. Er staat ook een bezoek gepland aan het romantische Brugge. Voor de deelnemers hierbij als steuntje alvast een plattegrond van het stadscentrum. Op onze website is de laatste stand van zaken te vinden. 


06.09.2017 - Nog ruim drie weken te gaan en dat gaat het LBC Bridgeweekend 2017 van start. De exacte deelnemerslijst volgt nog. Het programma is inmiddels vastgelegd en ziet er veelbelovend uit. Er staat ook een bezoek gepland aan Brugge. Voor de deelnemers hierbij als steuntje alvast een plattegrond van het stadscentrum. Houd onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken/voortgang.


26.04.2017 - Van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober 2017 heeft de LBC-bridgeweekendcommissie een optie genomen op een fantastisch all-inclusive hotel in Zeeuws Vlaanderen: Hotel de Elderschans in Aardenburg. Zie voor meer informatie onze nieuwsbrief van woensdag 26 april 2017. Iedereen wordt verzocht uiterlijk volgende week dinsdag te reageren.