inloggen

 

 

 

 

 

 

 

Waarom inloggen?

Onze website www.lbc-leidschendam.nl is openbaar, dus iedereen kan er in rondkijken. Toch zijn er enkele gedeelten die alleen beschikbaar zijn voor de LBC-leden. Het gaat hierbij om enkele submenu’s onder de menu’s De Vereniging, Ledeninformatie en Nieuwsbrieven (dit menu is pas zichtbaar in horizontale menubalk na inloggen). Als je hebt ingelogd met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, worden die (sub)menu’s zichtbaar. Zodra je hebt uitgelogd is dat niet meer het geval.

Aanmelden

Log je voor de eerste keer in, dan moet er eerst een account worden aangemaakt. Stuur daarvoor een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van jouw naam (voornaam en achternaam), een gebruikersnaam (mag je zelf kiezen), en een wachtwoord (mag je ook zelf kiezen) en jouw e-mailadres. Er wordt dan een bevestiging verzonden naar jouw e-mailadres, waarna je kunt inloggen met jouw zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je daarbij hulp nodig? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-33808056. 


Nieuwe Europese privacywetgeving
Door het invullen van uw persoonsgegevens ga je ermee akkoord dat LBC deze informatie opslaat en gebruikt binnen het kader van de nieuwe privacywetgeving en conform onze eigen privacyverklaring. Lees meer.